Ruitreparatie en vervanging

ASN SchadePartners Westland zijn we de specialist in autoruiten. Uw ruitschade wordt bij ons vakkundig hersteld met levenslange garantie op de door haar uitgevoerde autoruit herstelwerkzaamheden.

Als u verzekerd bent tegen ruitschade is een sterreparatie meestal zonder kosten. Als uw ruit vervangen moet worden dan betaalt u meestal een eigen risico. De hoogte van dit eigen risico verschilt per verzekeringsmaatschappij. Onze deskundige medewerkers kunnen u alles vertellen over de bijkomende kosten. Bel ons dan ook gerust voor een vrijblijvende prijsopgave.

Indien wij uw autoruit vervangen, gebruiken we alleen autoruiten die zijn geproduceerd volgens de strenge kwaliteitsnormen van de auto industrie. De gemonteerde ruiten hebben dus dezelfde kwaliteit als het origineel. Wij bestellen de autoruiten bij dezelfde leveranciers die ook leveren aan autofabrikanten, waardoor kwaliteit altijd gegarandeerd is.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de landelijke Glasgarage formule (onder de naam GlasGarage Westland),  een organisatie van ruim 100 zelfstandige ondernemers die met de meeste verzekeraars en leasemaataschappijen overeenkomsten heeft en actief stuurt naar haar leden.

Bel of mail ons voor meer informatie.

GlasGarage Westland

Tel: 0174-641158
E-mail: westland@glasgarage.nl

Contactgegevens