Ster in ruit repareren

Wilt u een ster in uw ruit laten repareren, neem dan contact op met ASN SchadePartners Westland. Wij zijn aangesloten bij de ASN groep. Dat betekent dat wij staan voor topkwaliteit, de beste samenwerking, garanties, kennisdeling en innovatie. Daarnaast staat de klant bij ons centraal en zorgen we er bij elke klant voor dat de auto helemaal naar wens wordt gemaakt en u weer tevreden de weg op kunt!

Ster in ruit laten repareren

Het is erg belangrijk dat u een ster in uw ruit snel laat repareren. Een klein sterretje in uw ruit lijkt wellicht onschuldig, maar kan snel doorscheuren. Bijvoorbeeld door temperatuurverschil tussen de buitentemperatuur en de temperatuur in de auto, maar ook door veel andere oorzaken. Laat een ster in uw ruit snel repareren, om te voorkomen dat deze doorscheurt en de hele ruit vervangen moet worden. In beide gevallen kunnen wij de reparatie natuurlijk voor u verzorgen. Bij de reparatie van een sterretje gebruikt ons deskundige personeel de harsinjectie methode; een voordelige reparatie die door de meeste verzekeraars wordt vergoed, en niet geheel onbelangrijk, een optimaal resultaat geeft.

Meld uw schade snel aan

U kunt online uw schade aanmelden om de ster in de ruit te laten repareren. Vul het schadeformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 0174-641158.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de landelijke Glasgarage formule (onder de naam GlasGarage Westland ),  een organisatie van ruim 100 zelfstandige ondernemers die met de meeste verzekeraars en leasemaatschappijen overeenkomsten heeft en actief stuurt naar haar leden.