Totaal Schadeherstel

Kleine of grote schade aan uw auto? Van paaltjesdeuk tot snelwegcrash: voor een snel en perfect herstel bent u bij ASN SchadeCentrum Rotterdam, ASN SchadePartners Westland en Autoschade Stormpolder Krimpen aan het juiste adres. Eén telefoontje en alles wordt perfect voor u geregeld: van gratis transportservice en gratis vervangend vervoer tot de complete afhandeling met de betrokken verzekeraar. Wij leggen onze klanten graag in de watten, ontzorgen is namelijk ons vak!

Personenwagen, bestelwagen of vrachtwagen? Voor elke schade aan deze wagens, voor welk merk dan ook, kunt u bij ons terecht.

Of u nu casco of WA verzekerd bent, bij welke maatschappij u ook verzekerd bent, wij verzorgen voor u het gehele proces van de “klap t/m de flap”!

Graag denken wij met u mee om de kosten van herstel ( 4 jaar schriftelijke Focwa garantie ) voor u zo laag mogelijk te houden door gebruik te maken van innovatieve reparatie technieken waarbij aspecten als milieu en duurzaamheid de speerpunten van onze bedrijfspolicy vormen.

Kortom: wij maken autoschade béter én op een maatschappelijk verantwoorde wijze!

Vragen? Bel ons even. Of kijk alvast bij de “meest gestelde vragen.”

Contactgegevens